Rosbif

Categoria:
Recepta per
Típica de: Regne Unit
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un filet de vedella de 1 quilo
  • Oli
  • Sal
  • Alls
  • Julivert
  • Conyac

8 racions

Elaboració

Agafarem una bandeja per anar el forn, hi posarem oli fins que quedi el fons ben cobert, a continuació hi posarem el filet, salat per dalt i per baix, introduir-lo dins el forn ben calent, (engegar-lo un rato abans).
Deixarem que es dori, per a posar-hi els alls i el julivert per damunt tallat ben i ben petit.
Deixarem que es cogui, durant 1 hora o més, dependrà de la mida del filet.(es calcula 1 hora per quilo)
5 minuts abans de treure'l del forn, hi tirarem un raig de conyac.
La carn ha de quedar rosada per dins.
Servir molt calent.
El suquet, que deixa anar la carn junt amb el conyac, es boníssim.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: