Carbonara
Ingredients
- 250 grs de bacó
- 250 ml de crema de llet
- Pebre negre mòlta
- Mostassa
- 2 ous
- Sal
- Mantega
- 200 grs formatge (que es fongui, tendre de vaca o.... )
Elaboració
A una paella hi tirem la mantega, quan arrenqui el bull, hi fregim el bacó, quan agafi color hi aboquem la crema de llet, hi tirem 4-5 cullerades de mostassa depenent de si és suau o forta, hi
tirem el formatge que es vagi fonent i mentre batem els ous. A la paella hi tirem una mica de sal i pebre, i quan estigui el formatge fos hi aboquem els ous batuts que anirem remenant com si féssim ous remenats, que la salsa no agafi la textura de truita, anem barrejant fins q l'ou agafi cos i no estigui cru.
És relativament senzilla però val la pena provar-la, si t'agraden els formatges forts, posa-n'hi però rebaixa'n de mostassa.
Notes
Tot plegat a foc lent, així q abans de barrejar l'ou us heu d'esperar q tingui una mica de color...només una mica, si no teniu temps a foc ràpid i barregeu l'ou de seguida..
Comparteix aquesta recepta: