Carbonara

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

A una paella hi tirem la mantega, quan arrenqui el bull, hi fregim el bacó, quan agafi color hi aboquem la crema de llet, hi tirem 4-5 cullerades de mostassa depenent de si és suau o forta, hi
tirem el formatge que es vagi fonent i mentre batem els ous. A la paella hi tirem una mica de sal i pebre, i quan estigui el formatge fos hi aboquem els ous batuts que anirem remenant com si féssim ous remenats, que la salsa no agafi la textura de truita, anem barrejant fins q l'ou agafi cos i no estigui cru.
És relativament senzilla però val la pena provar-la, si t'agraden els formatges forts, posa-n'hi però rebaixa'n de mostassa.

10min

Notes

Tot plegat a foc lent, així q abans de barrejar l'ou us heu d'esperar q tingui una mica de color...només una mica, si no teniu temps a foc ràpid i barregeu l'ou de seguida..


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se