Chilindron de xai amb cargols

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Picar les cebes juntament amb els alls i sofregir molt poc a poc. Sofregir el be sense deixar que es cremi la ceba. Afegir la cervesa i deixar bullir fins que es vegi que la cervesa s'ha consumit gairebé tres quartes parts.
Afegir una mica de tomàquet, ja fet, i els pebrots choriceros. Deixar uns vuit minuts, remenant poc a poc però sense parar. Passats cinc minuts barrejar, els cargols, ja enganyats i cuits, i cobrir amb part del brou de carn i la mateixa quantitat d'aigua natural.
Afegir sal i el bitxo picant, deixar una mitja hora a foc lent i provar de sal. Deixar coure lentament fins que el xai estigui tendre.

Notes

Es pot afegir per sobre unes patates, tallades en quadrats i fregides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se