Lasanya d'espinacs i bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 ceba
  • 2 grans d'alls
  • 2 tomàquets
  • 250 grams d'espinacs frescos
  • 150 grams de carn picada de vedella
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 50 ml de nata liquida
  • 5 làmines de pasta per a lasanya
  • 150 ml de beixamel
  • 3 cullerades de formatge ratllat
  • Pebre negre
  • Sal

2 racions

Utensilis

Una safata rectangular de vidre per forn

Elaboració

Pela i pica la ceba i l'all. Ratlla els tomàquets.
Renta i trosseja els espinacs. Sofregeix la ceba i l'all en una paella amb l'oli.
Fes dues parts amb el sofregit.
En una, afegeix la carn, sofregeix-la, suma-hi el tomàquet ratllat, sal i pebre, i deixa-ho coure fins que redueixi.
A l'atra meitat, afegeix els espinacs, la nata, sal i pebre, i cou-ho fins que espesseixi.
Bull la pasta segons el temps indicat pel fabricant i refresca-la en aigua amb gel.
Munta la lasanya a la safata rectangular alternant capes de pasta amb salsa bolonyesa i d'espinacs (acaba amb una làmina de pasta).
Cobreix-la amb la beixamel i el formatge ratllat.
Escalfa-la i gratina-la al forn o microones.

35min

Notes

Elabora aqueta recepta en la seva versió més vegeteriana, simplement eliminant la carn i afegint-hi tres quatre culleradetes de pinyons.
Pots congelar aquest plat abans d'escalfar-lo i gratinar-lo. El dia que vulguis menjar-te'l, només hauràs d'escalfar-lo al microones i, si disposa de grill, pots gratinar-lo en el mateix recipient.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: