Lasanya d'espinacs i bolonyesa
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 2 grans d'alls
- 2 tomàquets
- 250 grams d'espinacs frescos
- 150 grams de carn picada de vedella
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 50 ml de nata liquida
- 5 làmines de pasta per a lasanya
- 150 ml de beixamel
- 3 cullerades de formatge ratllat
- Pebre negre
- Sal
2 racions
Utensilis
Una safata rectangular de vidre per forn
Elaboració
Pela i pica la ceba i l'all. Ratlla els tomàquets.
Renta i trosseja els espinacs. Sofregeix la ceba i l'all en una paella amb l'oli.
Fes dues parts amb el sofregit.
En una, afegeix la carn, sofregeix-la, suma-hi el tomàquet ratllat, sal i pebre, i deixa-ho coure fins que redueixi.
A l'atra meitat, afegeix els espinacs, la nata, sal i pebre, i cou-ho fins que espesseixi.
Bull la pasta segons el temps indicat pel fabricant i refresca-la en aigua amb gel.
Munta la lasanya a la safata rectangular alternant capes de pasta amb salsa bolonyesa i d'espinacs (acaba amb una làmina de pasta).
Cobreix-la amb la beixamel i el formatge ratllat.
Escalfa-la i gratina-la al forn o microones.
35min
Notes
Elabora aqueta recepta en la seva versió més vegeteriana, simplement eliminant la carn i afegint-hi tres quatre culleradetes de pinyons.
Pots congelar aquest plat abans d'escalfar-lo i gratinar-lo. El dia que vulguis menjar-te'l, només hauràs d'escalfar-lo al microones i, si disposa de grill, pots gratinar-lo en el mateix recipient.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4155 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.