Amanida amb compota de poma
Categoria:
Amanides i plats freds
Dieta: vegetariana
Ingredients
- Compota de poma
- Panses
- Enciam
- Brots de soja
- Oli d'oliva
- Mel d'acàcia
- Mostassa (amb gra)
Elaboració
Rentem be l'enciam (us recomano un enciam de colors, que és més vistòs)
Tallem l'enciam a una mida petita que ens càpiga a la boca.
Preparem en un bol la "vinagreta".
Posem una base d'oli d'oliva.
Afegim una mica de mostassa.
Afegim una culleradeta de mel d'acàcia.
Remenem be.
Afegim la compota de poma i tornem a remenar.
Finalment afegim les panses (es interessant que contemplem la possibilitat de deixar una mica abans les panses amb l'oli d'oliva perquè s'hidratin una mica, però les retirem per fer les vinagretes)
Finalment tirem la l'amaniment per sobre de l'amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2368 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.