Trufes casolanes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150g de melindros una mica secs o galetes Maria.
  • 100g de xocolata en pols.
  • 50 g de mantega.
  • L cullerada gran de conyac.
  • Sucre glaç.
  • 30 motlles de paper arrissat.

5 racions

Elaboració

Tritureu les galetes o els melindros.
Barregeu la pasta triturada amb la xocolata,el conyaci la mantega fosa.
Feu les boletes de les trufes amb la pasta.
Després les paseu pel sucre glaç i les poseu en motlles de paper.
Finalment les deixeu a la nevera per servir-les molt fredes.

30min

Notes

Les trufes les podeu congelar.
També es pot posar xocolata en pols per sobre i no posar sucre glaç.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2454 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: