Pastis de Pastanaga i coco

Ingredients

  • 6 llesques de pa Bimbo
  • 150 gr de sucre
  • 1/2 kg de pastanaga
  • 250 gr de coco ratllat

Elaboració

Poseu al foc l'aigua amb la pastanaga tallada fins que estigui cuita.
En un bol rameneu el sucre i el coco.
Quan la pastanaga estigui cuita heu de barrejar-la amb el sucre i el coco.
Poseu una llesca de pa i una capa de crema, una llesca de pa i unaltre de crema...així successivament.
Deixeu-ho reposar a la nevera amb un pes durant dotze hores.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2582 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Sira Eukara diu:
Jo l'he probat de fer i es facilissim, però el que més m'agradat es què és boníssim. ummmmmmmmmmmmm!!!!!
GRÀCIES MARIA LUISA, per compartir la teva saviesa!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: