Bròquil amb cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Kilo de bròquil
- 2 Lloces de cansalada grosses
- 2 cullerades de margarina
- Sal i pebre
4 racions
Utensilis
Una olla
Una paella
Un ganivet
Elaboració
Renta el bròquili talla'l en trossos mitjans. Posar-lo a bullir amb l'aigua i sal uns deu minuts. Talla la cansalada en daus. En una paella derriteix la margarina i saltejar la cansalada una mica i posar amb paper de cuina per tal de que deixi anar l'oli. Escòrrer el bròquil i posa'l en una plata de servei. Reparteix la cansalada per sobre i polsejar un a mica de pebre.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3076 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.