Bròquil amb cansalada

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kilo de bròquil
  • 2 Lloces de cansalada grosses
  • 2 cullerades de margarina
  • Sal i pebre

4 racions

Utensilis

Una olla
Una paella
Un ganivet

Elaboració

Renta el bròquili talla'l en trossos mitjans. Posar-lo a bullir amb l'aigua i sal uns deu minuts. Talla la cansalada en daus. En una paella derriteix la margarina i saltejar la cansalada una mica i posar amb paper de cuina per tal de que deixi anar l'oli. Escòrrer el bròquil i posa'l en una plata de servei. Reparteix la cansalada per sobre i polsejar un a mica de pebre.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3076 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: