Macarrons amb pernil d' ànec i bolets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 gr. de macarrons
  • 150 gr. de pernil d'ànec
  • 400 gr. de bolets variats
  • 1 ramell d'orenga
  • 1 trufa negra
  • Oli i sal

4 racions

Utensilis

1 olla
1 paella
1 ganivet

Elaboració

Coure els macarrons en abundant aigua bullint amb una mica d'oli i sal fins que la pasta estigui al dente.
En una paella fregir el pernil d'ànec tallat a trossos allargats uns 3 minuts, reservar-los.
En la mateixa paella saltejar els bolets fins que quedin fets.
Barrejar els macarrons amb el pernil d'ànec i els bolets. Posar per sobre l'orenga i un rajolí d'oli.

30min

Notes

Es pot fer en qualsevol altre pasta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Rosa Roig diu:
Ho sento, he oblidat afegir la trufa negra tallada a trossos pel damunt

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: