Brunyols de bacallá amb pasta choux

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Abans de començar, haig de dir que el bacallà és salat, només s'ha de rentar ( NO POSAR-LO EN REMULL)
Primer, esmicolem el bacallá, el rentem i escorreguem......apretem amb les mans.
Farem la massa choux : posem en un cassó l'aigua amb la mantega i un polsim de sal. Escalfem fins que es desfasi la mantega i retirem del foc. Afegim la farina i remenem molt be. Posem els ous d'un en un, anem remenant molt be, fins que ens quedi una massa.
Agafem el bacallà i l'afegim a la massa juntament amb els alls tendres, tallats molt petits i el julivert. Remenem.
Tindrem una paella amb l'oli d'oliva, calent, i amb una cullera, anem fent els brunyols.
Una vegada fets, els deixem en una safata amb paper absorvent perquè treguin l'excés d'oli.

40min

Notes

Aquesta recepta me le varen dir l'any passat, i surten molt bons.
Amb cent grams de bacallá salt, surten molt de brunyols...(a Girona diem...brunyols, no bunyols)
Aquests brunyols, es podem menjar tot l'any, no només per Quaresma.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se