Arròs al forn amb bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Valencia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cigrons 90 gr. cuits
- Arròs 250 gr. (una tassa petita per persona)
- Bacallà dessalat (un tall per persona)
- Patata 1 u.
- Tomaca 1 u.
- Alls 1 cap, separats i sense pelar
- Tomaca fregida de pot.
- Safrà
- Pigmento dolç en pols
- Brou de peix. (dos cullerots per persona)
3 racions
Elaboració
Preparar el forn a una temperatura de 200 graus.
Preparar en un recipient el brou que se ha de necessitar.
Tallar la tomaca per el mig de forma plana.
Tallar la patata en rodanxes de uns 3 mm de gruix. Fregir la patata i els alls fins que la patata estigui daurada. També se te que fregir el bacallà.
Sofregir una mica de tomaca de pot, l'arròs i una mica de pigmento dolç. Se li dona unes voltes.
Amb tots el ingredients en una safata apta pel forn o en una cassola de fang se introdueix al forn (deu de estar calent) i afegirem el brou que estarà bullint.
Tireu el safrà i el proveu de sal (al gust).
Tems de cocció 20 minuts
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4339 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.