Pollastre a la Taronja

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 100 grams de porro blanc
  • 3 taronges
  • 3/2 de litre de suc de taronja
  • 1/4 de llauna de fanta de taronja
  • 1/4 kg de farina
  • 200 grams de sucre (aproximadament)
  • Julivert picat
  • Brou de pollastre
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Utensilis

Una cassola

Elaboració

Tallem el pollastre, el salpebram, l'enfarinem i el fregim reservem.
Amb el mateix oli, fem un sofregit d'all, ceba i porro tot tallat petit.
Un cop ben sofregit, hi afegim el suc i la fanta de taronja. Deixem reduir,hi posem el sucre per contrarestar l'acidesa.
Un cop ha reduït, passem per la batedora i hi posem una mica de pell de taronja a tires mot primes i sense gens de part blanca (escaldada tres vegades per treure l'acidesa).
Hi afegim el pollastre i ho deixem coure amb salsa.
Per decorar, tallem unes rodanxes de taronja una mica gruixudes, les bullim i les passem per la paella.
Quan hauran passat com un trenta minuts està el pollastre cuit, i està llest per servir.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: