Daurada a la sal
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil
Ingredients
- Daurada a la sal
- Ingredients per a 4 persona's
- Una daurada de Kilogram i mig
- Dos quilos de sal
- I preparar vinagreta o maionesa (opcional)
Utensilis
Una caço la apte per fornejar
dos kilos de sal
Elaboració
Es prepara una caço la, apte per se fornejada i es pose un full de sal. Si posa la daurada prèviament rentada i netejada de budells. Es recobreix de sal ben compactada i amb la sal humida.
Es pose el for en temperatura de cocció a 220º i durant 30 a 40 minuts tot dependent del pes de la daurada. El punt de cocció serà quant la sal quedi trencada
Es treu del forn, esperant un cer punt de temperatura i es retire tota la sal juntament amb les escama's o pell del peix. Es pose en una bandeja per a servir-se a taula, amb la guarnició a gust, remullant la daurada amb vinagreta o maionesa també al gust del consumidor. Bon profit.
35min
Notes
El temps de cocció esta supeditat al peix de mes o menys pes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1962 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.