Musclos al Natural

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalana
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kilo i mig Musclos
  • 3 Llimones
  • 6 fulles de Llorer
  • Pebre negre

4 racions

Utensilis

Olla

Elaboració

Un kilogram i mig de musclos que es prepara'n ben rentats. Es pose una olla, en un mínim d'aigua. Si posen la pell de dues llimones pelades, amb les sis fulles de llaure i empolvorem els musclos de pebre al gust del picant que es vulgui. Es remena tot i es pose al foc amb l'olla tapada.
Quant comença a bullir l'aigua i els mateixos musclos per fer bromera, es senyal de començar-se a coures. Des-de llavors, es compten uns tres minuts i es treuen del foc. Al rato, quant no cremin, es posen en un recipient, treien-li la pell de llimona i les fulles, remullant els musclos, amb el seu mateix suc, i tambe partirem la tercera llimona que la escorrerem pel damunt. S'era llavor quant es serveixen.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1992 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: