Musclos al Natural
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalana
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Kilo i mig Musclos
- 3 Llimones
- 6 fulles de Llorer
- Pebre negre
4 racions
Utensilis
Olla
Elaboració
Un kilogram i mig de musclos que es prepara'n ben rentats. Es pose una olla, en un mínim d'aigua. Si posen la pell de dues llimones pelades, amb les sis fulles de llaure i empolvorem els musclos de pebre al gust del picant que es vulgui. Es remena tot i es pose al foc amb l'olla tapada.
Quant comença a bullir l'aigua i els mateixos musclos per fer bromera, es senyal de començar-se a coures. Des-de llavors, es compten uns tres minuts i es treuen del foc. Al rato, quant no cremin, es posen en un recipient, treien-li la pell de llimona i les fulles, remullant els musclos, amb el seu mateix suc, i tambe partirem la tercera llimona que la escorrerem pel damunt. S'era llavor quant es serveixen.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1992 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.