Llom de vedella al roquefort
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 4 lloms de vedella
- 4 patates mitjanes
- Mantega
- Formatge rocafort
- Oli sal i pebre
4 racions
Utensilis
un caço
una paella
Elaboració
Posa al bany maria, mantega i rocafort, no mol calent, uns 60º. Desfer-lo removent fins a obtenir una crema. Coure les quatre patates amb la pell, escórrer i pelar-les i tallar-les a rodanxes. Salpebrar-les i saltejar-les en oli calent. Untar els lloms amb l'oli i fregir-les en una paella molt calenta durant 8 o 9 minuts, salar i donar la volta a mitat de cocció. Afegir la salsa rocafort i mantenir al foc durant 1 o 2 minuts. Per servir posar sal i pebre sobre la carn amb salsa, a gust del consumidor.
12min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2945 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.