Sopa de l'avia Junquera

Categoria:
Típica de: Espanya → Tarragona
Dieta: macrobiòtica
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Carns:

  • Mix quilo de pollastre o dues carcasses.
  • Un os de bou
  • un de porc
  • un de pernil
  • Tot dependrà del for que al consumidor li agradi el brou.

Verdures:

  • dues patates
  • dues fulles de col
  • una d'api
  • un porro
  • una seva mitjana
  • una pastanaga

6 racions

Utensilis

Mini-pimer, o trituradora
Olla per cocció
Sopera per servir

Elaboració

Es posa “tot” a l'olla amb uns tres-cuatre litres d’aigua i es te amb ebullició lenta durant una hora. Quant es considera tot cuit, es treu del caldo i es separa, la carn i las verdures. La carn s’he esmicola tota, i es separa.
Las verdures es passant per un passapuré i es retorna'n al caldo, que prèviament i posarem uns dos a tres cents grams de pa torrat. Tot i a foc lent esperaran que arribi casi al punt d'ebullició.
Amb un “mini-pimer” es remena tot el caldo i les verdures i s’hi afeix la vianda esmicolada. Es torna a treballa amb la batedora, o mini-pimer per desmenugar la carn. Es comprova el punt de sal i es posa tot el caldo, en la corresponent eina per servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: