Esmorzar típic Irlandès
Categoria:
Altres
Típica de: Irlanda
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 botifarra negre
- 1 botifarra blanca
- 1/4 de bei con o cansalada fresca que sigui magra
- 1 ceba
- 4 ous
- 2 dos patates grans
- 8 salsitxa
- Farina
- 1/4 de xampinyó
- 4 llescàs de pa
- 2 tomàquets
- Oli
4 racions
Elaboració
Es pelen les patates i es posant a bullir i quan estan cuites es passen pel passe puré i es guarden.
Estella la ceba i es posa amb la patata es remena i fem unes boles amb forma de amb burgesa i es passen per la farina i les fregim
Posem les salsitxes a la paella i també la botifarra negre i blanca, tot a la mateixa paella i posem la cansalada, i també els xampinyons, i per ultim els tomàquets partits per la mitat, i al final fem els ous a far-rast.
Mon-tarem el plat i posarem dues salsitxes, per persona un tall de botifarra blanca un de negre, dos talles de cansalada , un ou a far-rat, mig tomàquet, i un parell de pastisset de patata, i també un parell de xampinyons, agafarem el pa i el torrarem, i posarem una torrada per persona i podem donar el plat a punt per menjar.
Notes
Com veieu es un plat molt consistien per escomesa be el dia.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3590 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.