Esmorzar típic Irlandès

Categoria:
Típica de: Irlanda
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 botifarra negre
  • 1 botifarra blanca
  • 1/4 de bei con o cansalada fresca que sigui magra
  • 1 ceba
  • 4 ous
  • 2 dos patates grans
  • 8 salsitxa
  • Farina
  • 1/4 de xampinyó
  • 4 llescàs de pa
  • 2 tomàquets
  • Oli

4 racions

Elaboració

Es pelen les patates i es posant a bullir i quan estan cuites es passen pel passe puré i es guarden.
Estella la ceba i es posa amb la patata es remena i fem unes boles amb forma de amb burgesa i es passen per la farina i les fregim
Posem les salsitxes a la paella i també la botifarra negre i blanca, tot a la mateixa paella i posem la cansalada, i també els xampinyons, i per ultim els tomàquets partits per la mitat, i al final fem els ous a far-rast.
Mon-tarem el plat i posarem dues salsitxes, per persona un tall de botifarra blanca un de negre, dos talles de cansalada , un ou a far-rat, mig tomàquet, i un parell de pastisset de patata, i també un parell de xampinyons, agafarem el pa i el torrarem, i posarem una torrada per persona i podem donar el plat a punt per menjar.

Notes

Com veieu es un plat molt consistien per escomesa be el dia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: