Mil fulls de mousse de cabrales i tomàquet

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients:

Per a la mousse:

4 racions

Elaboració

Per fer la mousse de cabrales:

Escalfeu els ingredietns en un cassó fins que bullin. Coleu-ho i refredeu-ho. Al cap d´unes hores, munteu-ho com si fos nata.
Estireu la làmina de full amb farina. Un cop estirada talleu-ne làmines de 4 x 8 cm. aprox.
Enforneu la làmina entre dos papers i amb una altra safata al damunt, per evitar que s´infli, 10 min. a 190ºC. Reserveu.
Torreu lleugerament uns pinyons.
Emplatat: En una làmina de full poseu una cullerada amb melmelada de tomàquet i a sobre, una mica de formatge esmicolat, pinyons i crema de cabrales muntada . Cobriu-ho amb una altra làmina de full, repetiu la operació i decoreu-ho amb unes rodanxes de tomàquet, cristalls de mar i alfàbrega.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se