Mil fulls de mousse de cabrales i tomàquet
Ingredients
Ingredients:
- Pasta de full
- Melmelada de tomàquet
- Pinyons
- Formatge de cabrales
- Tomaquets xerris
- Alfàbrega.
Per a la mousse:
- 100 gr.de formatge cabrales
- 50 gr. de nata del 32%
- Un pessic de sal
- Pebre del molinet.
Elaboració
Per fer la mousse de cabrales:
Escalfeu els ingredietns en un cassó fins que bullin. Coleu-ho i refredeu-ho. Al cap d´unes hores, munteu-ho com si fos nata.
Estireu la làmina de full amb farina. Un cop estirada talleu-ne làmines de 4 x 8 cm. aprox.
Enforneu la làmina entre dos papers i amb una altra safata al damunt, per evitar que s´infli, 10 min. a 190ºC. Reserveu.
Torreu lleugerament uns pinyons.
Emplatat: En una làmina de full poseu una cullerada amb melmelada de tomàquet i a sobre, una mica de formatge esmicolat, pinyons i crema de cabrales muntada . Cobriu-ho amb una altra làmina de full, repetiu la operació i decoreu-ho amb unes rodanxes de tomàquet, cristalls de mar i alfàbrega.
Comparteix aquesta recepta: