Trempó mallorquí

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es renten els tomàquets, se'ls hi treuen les llevors i es tallen a daus.
Es renten els pebrots verds, s'obren i es treuen les llevors i es tallen a trocets petits.
Es pela la ceba, es fan quatre quarts i es passa per aigua per tal que perdi una mica d'acidesa. S'aixuga i es talla a daus.
Tot això es barreja en una plata per amanides i es trempa posant-li sal, unes gotes de vinagre negre i bastant d'oli.
Ja està a punt per a servir.

10min

Notes

Trempar és el que en el principat s'anomena "amanir" d'aquí el nom de trempó. Molt indicat per acompanyar qualsevol tipus de plat i imprescindible en les vetllades d'estiu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se