Pollastre a la ceba amb patates
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 pollastre tallat a quartos i sense pell
- 2 o 3 cebes grans
- 3 patates
- 1 gra d'all
- Julivert, vinagre, pebre, oli i sal
4 racions
Utensilis
2 paellas
1 cullera de fusta
1 tapa
Elaboració
Poseu les cebes tallades en làmines en una paella i una mica d'oli.
Afegiu el pollastre amb un pols de sal i pebre i amb una mica més d'oli.
Tapeu la paella i que es cogui a foc baix fins que la ceba i el pollastre estiguin tendres.
Fregir les patates tallades com si fossin per truita en una altre paella.
Quan estiguin toves tira l'all i julivert molt trossejats per sobre i un raig de vinagre.
Remena be i treu del foc.
Serveix les patates com a guarnició del pollastre.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2417 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.