Pollastre a la ceba amb patates

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a quartos i sense pell
  • 2 o 3 cebes grans
  • 3 patates
  • 1 gra d'all
  • Julivert, vinagre, pebre, oli i sal

4 racions

Utensilis

2 paellas
1 cullera de fusta
1 tapa

Elaboració

Poseu les cebes tallades en làmines en una paella i una mica d'oli.
Afegiu el pollastre amb un pols de sal i pebre i amb una mica més d'oli.
Tapeu la paella i que es cogui a foc baix fins que la ceba i el pollastre estiguin tendres.
Fregir les patates tallades com si fossin per truita en una altre paella.
Quan estiguin toves tira l'all i julivert molt trossejats per sobre i un raig de vinagre.
Remena be i treu del foc.
Serveix les patates com a guarnició del pollastre.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: