Gelat de vainilla arrebossat amb crunch

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per arrebossar el gelat:

Elaboració

En el vas de la thermomix hi barregerem tots els ingredients (amb la papallona).
Abans haurem obert, si utilitzem la beina, la vainilla.
10' a 90º velocitat 1 1/2.
Colarem i congelarem.
Per arrebossar el gelat posarem la tableta de xocolata en el vas de la thermomix i triturarem, de
manera que quedin els trossos una mica grossos.

20min

Notes

Mirarem com està de dur el gelat i el traurem amb temps del congelador i el posarem a la nevera perquè s'estovi.
Farem boles i les arrebossarem amb la xocolata triturada.
En el fos de la copa hi posarem els trossos més grans que han quedat de la xocolata.
Servir en una copa ben bonica.
També ens servirà, si no tenim massa ganes de fer el gelat, com manera de servir-lo si el comprem fet.
O fer-lo amb la geladora (és com queden millor).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se