Gelat de vainilla arrebossat amb crunch
Categoria:
Tipus de plat: Gelat
Recepta per thermomix
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 200 g de nata
- 200 g de llet
- 1 ou
- 1/2 cullerada (cafè) d'essència de vainilla o una beina
- 70 g de sucre
Per arrebossar el gelat:
- 1 tableta de xocolata crunch
Elaboració
En el vas de la thermomix hi barregerem tots els ingredients (amb la papallona).
Abans haurem obert, si utilitzem la beina, la vainilla.
10' a 90º velocitat 1 1/2.
Colarem i congelarem.
Per arrebossar el gelat posarem la tableta de xocolata en el vas de la thermomix i triturarem, de
manera que quedin els trossos una mica grossos.
Notes
Mirarem com està de dur el gelat i el traurem amb temps del congelador i el posarem a la nevera perquè s'estovi.
Farem boles i les arrebossarem amb la xocolata triturada.
En el fos de la copa hi posarem els trossos més grans que han quedat de la xocolata.
Servir en una copa ben bonica.
També ens servirà, si no tenim massa ganes de fer el gelat, com manera de servir-lo si el comprem fet.
O fer-lo amb la geladora (és com queden millor).
Comparteix aquesta recepta: