Truita de patates amb ceba i xoriç iberic cuita al forn
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Truita
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- INGREDIENTS: 1.200grs. de patates, 400grs. de cebes. 150Grs. de
- Xoriç ibèric, 7 ous oli per fregir i sal al gust.
8 racions
Utensilis
Motlle de silicona
Elaboració
1r.- Pelar i tallar les patates i les cebes.
2n.- Posar a coure amb oli les patates en una paella i les cebes en una altra. Salar les patates al gust. Un cop cuit tot ho posem a escorre per treure tot l'oli que puguin haver agafat i deixar-ho refredar una mica.
3r.- Picar el xoriç a cuadradets de ½ centímetres, batre els ous amb la batedora.
4t.- Barrejar les patates la ceba i el xoriç en un bol( o similar) una mica gros, hi afegim els ous i ho barregem tot ben barrejat.
5è.- Posar-ho en un motlle de silicona rodó de 26 centímetres.
6è.- Posar-ho al forn ja calent a 180 o 200 graus el temps depèn del forn pot anar dels 10 min. D'un forn d'aire amb dalt i baix a uns 35 min. d'un convencional, perquè no es dori massa ràpid la taparem amb paper d'alumini, de totes maneres només cal vigilar i quan ens sembli que pot estar, punxar amb un escuradents o punxó al mig, si surt sec ja estarà, si surt un mica brut, encara li falta una mica. No cal estranyar-se si puja un parell de centímetres per sobre del motlle, quan perd temperatura torna al seu nivell normal. Deixar-la refredar bé abans de treure-la del motllo. Si us agrada calenta heu d'anar alerta al treure-la, agafar un plat més gros que el motllo i girar-la de cop per evitar que es trenqui.
Bon profit.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2185 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.