Albergínies farcides de llagostins
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 albergínies grans
- 1 ceba petita
- 1 safata de xampinyons
- 8 llagostins
- 3 cues de cranc (opcional)
- 1/2 l de llet
- Farina
- Nou moscada
- Mantega
- Formatge ratllat
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració
Talleu les albergínies per la meitat, poseu-les en una plata que pugui anar al forn, tireu-hi una mica de sal i un rajolí d’oli i enforneu-les, quan estiguin cuites, les traieu del forn i les buideu una mica amb una cullereta.
En una paella, ofegueu la ceba i els xampinyons picats, i quan ja estiguin ben tous hi afegireu la carn de les albergínies.
Peleu els llagostins, saleu-los i passeu-los per la paella, després els picareu i els afegireu al preparat, i, si us hi agrada, també hi podeu ajuntar les cues de cranc picades.
Amb les closques i els caps dels llagostins prepareu un fumet, amb aquest fumet, la mantega, la farina, la llet, la nou moscada i una miqueta de sal prepareu una beixamel.
Farciu les albergínies amb el preparat i aboqueu per damunt la beixamel i el formatge ratllat.
Finalment, ho poseu al forn a gratinar uns 5 minuts.
Comparteix aquesta recepta: