Albergínies farcides de llagostins

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu les albergínies per la meitat, poseu-les en una plata que pugui anar al forn, tireu-hi una mica de sal i un rajolí d’oli i enforneu-les, quan estiguin cuites, les traieu del forn i les buideu una mica amb una cullereta.
En una paella, ofegueu la ceba i els xampinyons picats, i quan ja estiguin ben tous hi afegireu la carn de les albergínies.
Peleu els llagostins, saleu-los i passeu-los per la paella, després els picareu i els afegireu al preparat, i, si us hi agrada, també hi podeu ajuntar les cues de cranc picades.
Amb les closques i els caps dels llagostins prepareu un fumet, amb aquest fumet, la mantega, la farina, la llet, la nou moscada i una miqueta de sal prepareu una beixamel.
Farciu les albergínies amb el preparat i aboqueu per damunt la beixamel i el formatge ratllat.
Finalment, ho poseu al forn a gratinar uns 5 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se