Amanida de cogombre, tomàquet i ceba amb espècies
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cogombre petit
- 1 tomàquet vermell
- 1 ceba tendra
- Espècies: alfàbrega, menta, pebre
- Oli d'oliva
- 1 Llimona
1 racions
Elaboració
Aquesta amanida és una versió dietètica d'una de les amanides que fan als països àrabs.
Netejar les hortalises.
Tallar-les ben petites i barrejar-les en un bol.
Posar-hi sal, pebre i les espècies que més us agradin (jo hi poso sobretot alfàbrega i menta) i un rajolí d'oli.
Remeneu tot molt bé.
Afegir el suc de 1/2 o 1 llimona i tornar a remenar.
És una amanida molt refrescant.
10min
Notes
He vist amanides semblants acompanyades amb enciam també tallat molt petit i amb troços de pa torrat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2640 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.