Pastís de tomaquet, mozzarella i alfàbrega

Ingredients

  • 3 ous
  • 150 gr de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 80 cc d'oli d'oliva 2
  • 125 cc de llet sencera
  • 100 g de formatge gruyere ratllat
  • 200 gr de formatge mozzarella
  • 2 tomàquets pera
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 8 fulles d'alfàbrega
  • Sal i pebre

8 racions

Elaboració

Escaldar els tomàquets, pelar-los i treure les llavors. Tallar-los a daus i passar-los per una paella amb una cullerada d'oli, la sal i el pebre. Reservar i esperar que es refredi. Afegir l'alfàbrega tallada a tires.
Tallar la mozzarella a daus i barrejar-la amb el sofregit de tomàquet.
Preescalfar el forn a 180º.
Batre els ous amb la farina i el llevat.
Incorporar a poc a poc l'oli i la llet tèbia.
Ratllar el formatge gruyere i afegir-lo a la barreja.
Afegir el tomàquet sofregit amb la mozzarella i barrejar.
Abocar-ho en un motlle de silicona i coure al forn a 180º durant 45 minuts.
Deixar refredar i desmotllar.

1h 30min

Notes

Es serveix tallat en porcions i es pot menjar calent o fred.
De vegades el serveixo en un plata ja tallat sobre una base d'enciam, tomàquet cherry i vinagreta de mòdena.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: