Amanida d'enciam amb salsa de formatge blau
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Enciam
- 100 gr. de cansalada fumada
- 20 tomàquets cherry
- 4 cullerades de blat dolç
- 6 xampinyons
- 50 gr. de formatge blau
Per fer la salsa:
- 50 gr. de formatge blau
- 100 ml. de nata líquida
- 1 cullereta de xeres
- Sal i pebre blanc
4 racions
Utensilis
1 paella mitjana
1 batidor elèctric
1 platera
Elaboració
Talla les fulles d'enciam en juliana.
Neteja els xampinyons i tallats en làmines i els tomàquets tallats en rodanxes
Talla la cansalada fumada en tiretes i li dones unes voltes en una paella sense que es dori massa
Posa la nata liquida, el formatge, el xeres, sal i pebre en un batidor elèctric fins que quedi com una salsa
Distribueix l'enciam en una platera reparteix el formatge blau que ha quedat (50 gr), el blat dolç i la cansalada fumada per sobre. Decora amb el tomàquets i els xampinyons pels costats i rega l'enciam amb la salsa.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2205 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.