Amanida de patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 patates mitjanes
  • 4 tomàquets vermells i forts
  • 200 gr. de tonyina
  • 2 ous durs
  • 1 seva fresca
  • 1 pebrot verd
  • 2 cullerades de alcaparres
  • Julivert i sal

Salsa:

  • 2 dl. d'oli de oliva
  • 2,5 dl. de vinagre de poma
  • Sal i pebre

4 racions

Utensilis

Bol per amanida
1 olla
1 ganivet

Elaboració

Rentar les patates i coure en aigua freda amb sal.
Mentre tant,picar la seva fresca posar-la en un bol per amanida.
Una vegada cuites les patates, pelar-les i tallar-les a daus i afegiu-les a les seves.
Pelar els tomàquets treure les llavors, tallar-los a daus. Tallar els ous durs i la tonyina a trossos, afegir a l'amanida.
Batre els ingredients per la salsa i tirar-la sobre l'amanida.
Decorar amb el pebrot verd tallat petit, les alcaparres i el julivert.
Servir ben fresc

35min

Notes

Jo les vinagretes les acostumo a fer posant tots els ingredients en un pot de vidre petit i tapat i el bato for amb les mans.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: