Amanida de patates
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 patates mitjanes
- 4 tomàquets vermells i forts
- 200 gr. de tonyina
- 2 ous durs
- 1 seva fresca
- 1 pebrot verd
- 2 cullerades de alcaparres
- Julivert i sal
Salsa:
- 2 dl. d'oli de oliva
- 2,5 dl. de vinagre de poma
- Sal i pebre
4 racions
Utensilis
Bol per amanida
1 olla
1 ganivet
Elaboració
Rentar les patates i coure en aigua freda amb sal.
Mentre tant,picar la seva fresca posar-la en un bol per amanida.
Una vegada cuites les patates, pelar-les i tallar-les a daus i afegiu-les a les seves.
Pelar els tomàquets treure les llavors, tallar-los a daus. Tallar els ous durs i la tonyina a trossos, afegir a l'amanida.
Batre els ingredients per la salsa i tirar-la sobre l'amanida.
Decorar amb el pebrot verd tallat petit, les alcaparres i el julivert.
Servir ben fresc
35min
Notes
Jo les vinagretes les acostumo a fer posant tots els ingredients en un pot de vidre petit i tapat i el bato for amb les mans.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2903 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.