Arros de llamàntol
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llamàntol
- 200 gr d'arròs
- 1/2 ceba
- 1 dent d'all
- Gotet de vi blanc
- Safra
- Oli
- Sal
- Fumet de peix
2 racions
Elaboració
Es posa en una paella al foc amb una mica d'oli, el all i la ceba tallats ben petit.
Aga femem el llamàntol tallat a torsos i el passem per la paella junt amb el vi.
Afegim l'arros el safra el fumet deixant que bulli uns 20 minuts a foc mix.
Es treu a la taula amb la mateixa paella.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2182 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.