Amanida freda de cigrons
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de cigrons cuits
- Dos ous
- Dues dents d'all
- Fulles de julivert
- Comí en pols
- Sal
- Oli d'oliva verge
Elaboració
Es posen a bullir els dos ous. Quan estant al punt es deixen refredar.
En un morter, es piquen els alls i el julivert amb una mica de sal mirant que quedi tot ben picat. Se li afageix un bon rajolí d'oli d'oliva verge i un polsim de comí en pols i es remena tot amb la ma del morter.
En una plata per a servir, poseu els cigrons cuits sense res de brou. Peleu els ous durs i els talleu a dauets i els afegiu als cigrons. Afegiu el contingut del morter i remaneu tot fins que quedi tot ben barrejat. Poseu-lo a la nevera com a mínim dues hores.
Comparteix aquesta recepta: