Pits de pollastre amb capa de formatges
Ingredients
- 2 pits de pollastre desossats
- 60 g de formatge tipus Philadelphia
- 50 g de formatge emmental
- 40 g de formatge parmesà
- 30 g de mantega
- Una cullerada sopera de conyac
- Una cullerada sopera de farina de galeta
- El suc d'una llimona
- Sal i pebre
Elaboració
Obrim els pits de pollastre, els salpebrem i els posem a macerar durant 3 hores amb el suc de llimona i el conyac.
Engrassem una safata de forn amb mantega i posem els pits sense el suc de la maceració.
Ratllem el formatge emmental i el parmesà.
Barregem els formatges ratllats amb la crema de formatge, el suc de la maceració i la farina de galeta.
Això ho hem de fer a temperatura ambient per poder barrejar bé els formatges.
Posem a sobre de cada pit una capa de la barreja dels formatges.
Tallem la resta de la mantega a trossets i els posem per sobre.
Els fiquem al forn durant 15 minuts.
Encenem el gratinador i els gratinem durant uns 5 minuts fins que quedin ben daurats
Notes
Fetes d'aquesta manera, els pits de pollastre queden molt tendres i amb la capa de formatges ben cruixent a sobre.
Comparteix aquesta recepta: