Arròs amb cacau-llet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Posar al foc un pot amb l’aigua, l’arròs i una cullerada de mantega. Una vegada comenci a bullir esperar 2 minuts i retirar del foc. Col•lar i refrescar-lo amb un raig d’aigua freda.
Posar la llet i el cacau en pols en un pot al foc. Barrejar fins desfer-lo totalment. Afegir la pell de taronja. Quan comenci a bullir afegir l’arròs i deixar coure a foc lent. Anar remenant, per evitar que s’enganxi. Quan hagin pasat uns 20 minuts, treure la pell de taronja, afegir els sucres i una cullerada de mantega. Remenar be i acabar de coure uns 5 o 10 minuts més.
Ficar-lo en bols o plats individuals i deixar refredar. S’ha de guardar refrigerat, però es millor menjar-lo a temperatura ambient

45min

Notes

En el moment de servir, decorar amb unes fulles de menta, fideus de xocolata i un polsim de sucre llustre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se