Arròs amb cacau-llet
Categoria:
Tipus de plat: Risotto
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 cc d’aigua
- 1.100 cc. de llet
- 200 gr. d’arròs DOP Delta de l’Ebre
- 40 gr. de cacau en pols
- 50 gr. de sucre blanc
- 50 gr. de sucre morè
- 2 cullerades de mantega
- 1 pell de taronja
- Per decorar - fulles de menta, fideus de xocolata de colors, sucre llustre.
Elaboració
Posar al foc un pot amb l’aigua, l’arròs i una cullerada de mantega. Una vegada comenci a bullir esperar 2 minuts i retirar del foc. Col•lar i refrescar-lo amb un raig d’aigua freda.
Posar la llet i el cacau en pols en un pot al foc. Barrejar fins desfer-lo totalment. Afegir la pell de taronja. Quan comenci a bullir afegir l’arròs i deixar coure a foc lent. Anar remenant, per evitar que s’enganxi. Quan hagin pasat uns 20 minuts, treure la pell de taronja, afegir els sucres i una cullerada de mantega. Remenar be i acabar de coure uns 5 o 10 minuts més.
Ficar-lo en bols o plats individuals i deixar refredar. S’ha de guardar refrigerat, però es millor menjar-lo a temperatura ambient
Notes
En el moment de servir, decorar amb unes fulles de menta, fideus de xocolata i un polsim de sucre llustre.
Comparteix aquesta recepta: