Coca de pasta de full, amb cabell d'àngel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Corró
Corró punxador
Unes safetes de cartró amb blonda

Elaboració

En primer lloc, espolsem amb farina el marbre per a què no s’enganxi la pasta de full.
Després estirem una de les planxes, la punxem i la pintem amb ou batut. Seguidament, escampem pel damunt el cabell d’àngel. A part, estirem l’altre planxa, la punxem i la pintem amb ou. La posem damunt de l’altre, hi passem el corró pel damunt (molt suau), i després segellem les vores amb una forquilla.
Després ho pintem amb ou batut, escampen força pinyons i abundant sucre.
Ho enfornem amb el forn prèviament escalfat, a 180º i deixem que es cogui fins que veiem que està daurat. Al moment de servir-lo, ho posarem damunt d’una safata de cartró amb blonda.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se