Salsa per patates braves
Categoria:
Tipus de plat: Salsa
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu alls pelats sense el cor, escalivats
- Dos grans d'all pelats i sense el cor, en cru
- Quatre bitxos petits
- Tres cullerades d'ou en pols
- Un pessic de comí en pols
- Sal
- Una cullerada de pebre vermell (dolç)
- Una copa de conyac
- Una copa de xerès sec, o vi blanc
- Oli de gira-sol
- Quètxup
- Tabasco (si cal)
Utensilis
Batedora elèctrica
Elaboració
En primer lloc, posem els alls al forn a 180º, quan són escalivats, els posem en un bol amb la resta d'ingredients.
Després, passem la batedora i anem afegint-hi oli de gira-sol fins tenir la quantitat de salsa desitjada.
Ho corregim de sal i de picant al gust de cadascú i ja tenim la salsa llesta per les patates braves.
Notes
Aquesta salsa, fins avui, només la s'aviem dos cuiners, però des de avui, la compartiré amb tots els amics de receptes.cat. Aquesta salsa, me la va donar el xef "Pepe" de Salou.
Comparteix aquesta recepta: