Flam de cafè

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

7 racions

Utensilis

Set flameretes de mida mitjana
Una safata fonda per anar al forn
Dos fulls de paper de diari

Elaboració

En un cassó, posem a bullir la llet, juntament amb. el sucre, la canyella i el cafè.
Quan ja ha bullit, ho deixem refredar.
Tot seguit, afegim els ous i ho batem amb la batedora elèctrica.
Omplim les flameretes fins a dalt, i les posem a la safata per anar al forn, havent possat abans, uns fulls de paper de diari, per que l'aigua no bulli.
Omplim la safata amb aigua freda, fins arribar a tres parts d'altura de les flameretes.
Ho enfornem a 180º, uns 45 minuts, i si punxem amb un escuradents, i surt net, és senyal que ja són cuits.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se