Conill amb crosta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola gran de terrissa
Una safata refractària
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva, el conill salpebrat.
Seguidament, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i tres cullerots de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim un raig de vi i un raig de conyac. Posem una mica de brou o aigua, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure. Quan ja és cuit, retirem els talls de conill i els reservem.
En una safata refractària per anar al forn, posem tota la bresa en el fons de la safata, i damunt, anem col·locant els talls de conill, el més plans possible. Un cop fet això, espolsem pebre negre en pols, directe del molinet de pebre negre pel damunt del conill, i ho enfornem deu minuts al forn a 180º, fins que veiem que el pebre negre ja ha fet com una crosta, i ja ho podrem servir a taula, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se