Amanida de bacallà amb patates

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol
Una olla

Elaboració

Començarem bullint les patates netes pero sense pelar, aproximadament duran 1/2 hora, sempre vigilant que no es coguin massa, cosa que sabrem punxant-les amb una forquilla. Un cop cuites, les deixarem arrofredar per poder-les pelar.
Amamirem a part la tomata,al gust (oli, sal, pebre i vinagre ), el pebrot i l'enciam.
Agafarem un bol i anirem fen capes, primer les patates tallades a rodanxes fines, després el bacallà, la tomata, l'enciam i el pebrot i així succesivament fins acabar tots els ingredients
Hi tirarem pel damunt el liquit resultant de les diferents amanides o fer una mahonesa que podem posar per damunt o cadascú al seu plat

1h

Notes

En aquesta amanida s'hi pot afegir molts tipus d'ingredients,ous durs, palets de cranc...
En el temps d'elaboració he comptat el temps de bollir les patates, ja que la resta esta llest en un quart d'hora.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se