Amanida de bacallà amb patates
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates petites.
- 1/2 kg de bacallà esquinçat, dessalat del dia abans
- Un plat pla d'enciam esmicat
- Un plat de tomata trinxada a bocins
- Un plat de pebrot trinxat a bocins
- Un ou, per la mahonesa
- Sal, oli i vinagre
Utensilis
Un bol
Una olla
Elaboració
Començarem bullint les patates netes pero sense pelar, aproximadament duran 1/2 hora, sempre vigilant que no es coguin massa, cosa que sabrem punxant-les amb una forquilla. Un cop cuites, les deixarem arrofredar per poder-les pelar.
Amamirem a part la tomata,al gust (oli, sal, pebre i vinagre ), el pebrot i l'enciam.
Agafarem un bol i anirem fen capes, primer les patates tallades a rodanxes fines, després el bacallà, la tomata, l'enciam i el pebrot i així succesivament fins acabar tots els ingredients
Hi tirarem pel damunt el liquit resultant de les diferents amanides o fer una mahonesa que podem posar per damunt o cadascú al seu plat
Notes
En aquesta amanida s'hi pot afegir molts tipus d'ingredients,ous durs, palets de cranc...
En el temps d'elaboració he comptat el temps de bollir les patates, ja que la resta esta llest en un quart d'hora.
Comparteix aquesta recepta: