Plàtans al tofe

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un batedor de varetes
Un cassó gran
Paper de cuina

Elaboració

Agafem els plàtans, i els tallem en quatre trossos (primer a lo llarg en dues meitats, i després a lo ample).
Els passem: per farina, després per ou batut, i ja per fi els passem pel pa ratllat.
Seguidament, els fregim en una paella amb oli de Girasol, i quan són fregits, els posem damunt un paper de cuina. Els posem en forma de creu en plats individuals, i els reservem.
A part en un cassó, posem el sucre, una mica d'aigua, i fem un caramel. Quan ja està fet un caramel de color fosc i afegim la nata líquida, la mantega, i un raig de conyac, i anem remenant amb les varetes fins que tenim una crema ben fina.
Cobrim els plàtans amb aquesta crema, i en el centre dels plàtans, fem un rosetó amb la nata en esprai, i ja els tenim llestos per servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se