Amanida alemanya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Alemanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un bol de vidre gran
Una safata rodona fonda, de porcellana

Elaboració

En una cassola amb aigua i sal, bullim les patates amb pell. Quan són cuites, les retirem i les reservem.
Quan són fredes, les pelem i les tallem a trossos regulars, i les posem en el bol de vidre on farem l'amanida. A continuació, anem posant-hi : les cebes tallades a juliana molt fina, el pernil dolç, tallat a juliana fina, i les salsitxes tallades a rodelles també molt fines.
Quan tenim tots aquests elements ben barrejats, afegim força maionesa barrejada amb mostassa, ho remenem tot ben remenat, i ja tenim l'amanida llesta per servir a taula.
Abans de servir-la, la podem espolsar amb una mica de julivert o porradell picat pel damunt.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se