Macarrons a la Catalana

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una olla gran, posem: sal, aigua i una mica de mantega. Quan bull, afegim els macarrons i deixem que es coguin, Quan ja són ¨al dente¨, els traiem, els escorrem i els reservem ( cal untar-los amb una mica d'oli, per tal que no s'engantxin ).
En una cassola gran, posem oli d'oliva, i quan és calent, posem a fregir : la costella, les salsitxes, els pedrers, el trinxat de porc, i el fuagràs.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim : la ceba picolada, els alls ratllats i el llorer.
Passada una estona, afegim el tomàquet i un raig de ví blanc. Corregim de sal i ho deixem coure. Quan ja és gairebé cuit, afegim el trocets de pernil salat, després de cinc minuts, ja tindrem els macarrons llestos per servir.

1h

Notes

Els podem servir amb formatge ratllat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se