Nius de salmó fumat amb salsa de nius i beixamel
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Ingredients
- 6 filets de salmó fumat
- 2 cullerades de melmelada de nabius
- 1 fulla de gelatina
- Llet
- 1cullera de farina
- 1 cullerada de formatge de cabra
- 1 cullerada de mantega
2 racions
Elaboració
Poseu 3 filets de salmó a cada plat en forma de niu.
A continuació, prepareu la salsa de nabius amb la melmelada de nabius, mig got d'aigua i la fulla de gelatina.
Escalfeu-ho i barregeu-ho tot fins que quedi una
una salsa emulsionada.
A par, prepareu la beixamel amb la farina, la mantega, el formatge de cabra i, finalment, la llet.
Per acabar, poseu la salsa de nabius dins els nius de salmó i regueu tot el plat amb la beixamel.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1937 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.