Llagosta al conyac
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 llagostes de uns 600 grs
- 1 copa de conyac
- 1 ceba
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Talleu les llagostes per la mitat, poseu-les a coure a foc viu durant cinc minuts
Piqueu la ceba finament i fregiu-la en una cassola amb l'oli. Quan estiga daurada
afegiu les llagostes i el pebre negre.
Escalfeu i enceneu el conyac amb molta cura. Quan s'aji apagat el foc, aboqueu-lo
per damunt de les llagostes. Deixeu-les coure cinc minuts.
Quan estiguen cuites les retireu del foc i les regueu amb el suc de la seba cocció
Notes
Podeu acompanyar-les amb cebetes confitades
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2374 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.