Rap allagostat amb romesco
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Una cua de rap negre
- Pebre vermell de bona qualitat
- Sal
Per fer la salsa romesco:
- 1 all
- 10 atmetlles
- Una cullerada de pasta de nyores
- Dos tomàquets petits madurs
- Una mica de bitxo
- 150 cc d'oli
- 4 cullerades de vinagre
Elaboració
Farem que a la peixeteria ens treguin els lloms del rap.
Agafem un dels lloms, el salem i el cobrim amb pebre vermell.
El posem en una safata, amb una mica d'aigua al fons i el fiquem al forn, ja calent, durant 10 minuts. Li donem la volta i el tornem a deixar durant 10 minuts més.
Retirem del forn i el deixem refredar.
Preparem la salsa romesco:
Escalibem els tomàquets.
Piquem l'all en un morter i a continuació piquem les atmetlles i el bitxo.
Afegim el tomàquet i l'esmicolem. Posem el vinagre i remenem.
Ho lliguem tot amb l'oli i fem una salsa homogènia,
Passem la salsa pel colador xinès i ja la tindrem a punt.
Presentació:
Tallem el llom de rap a rodanxen fines i el servim posant el rap en una safata i la salsa en un bol.
40min
Notes
Aquest plat és una mica car, però té l'èxit assegurat.
Jo el vaig servir la nit de Nadal, formant part d'un pica-pica.
Es va menjar en un obrir i tancar d'ulls.
Etiquetes: Rap allagostat amb romesco Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4532 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.