Salmó marinat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:

Ingredients

12 racions

Utensilis

Unes pinces o unes alicates petites, per treure les espines.
Un atuell de plàstic rectangular per marinar el salmó.
Una safata rectangular fonda

Elaboració

Primer de tot, agafem els lloms de salmó, i amb l'ajud de unes pinces i la sensibilitat del dit polze, anem detectant i traient les espines, (hi han unes quaranta aprox.).
En una safata fonda, barrejem : el sucre, la sal, l'anet i els ginebrons.
Damunt un trós de paper d'alumini, posem un llom de salmó, i el cobrim amb aquesta barreja, seguidament, hi afegim un raig de ví blanc, i oli d'oliva. Després ho emboliquem, i ho guardem dins la safata, unes 36 hores, a la nevera.
Pasades les 36 hores, ho desemboliquem i ho passem pel raig de l'aixeta. Seguidament, posem el llom de salmó en una safata fonda, cobert amb oli d'oliva, i un grapat de ginebrons.
A mida que l'hem de fer servir, l'anem filetejant i el tornem a posar a la safata amb l'oli.
El llom que no fem servir, el podem embolicar amb paper film, i guardar-lo en el congelador.

30min

Notes

Fora interesant, que un cop passat per l'aixeta, l'assequem ben bé amb paper de cuina.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se