Arròs amb colomí

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una flamereta , o una tassa de les de cafè
Uns estalvis

Elaboració

En una cassola de terrissa, posem a fregir amb oli d'oliva : els colomins, la ceba, el pebrot, i els alls. Quan tot plegat és mig fregit, afegim un cullerot de tomàquet.
Seguidament, posem cinc flameretes d'arròs, i tres cullerades de picada. Ho remenem ben remenat, afegim el brou, com si fesim un rissoto, a poc a poc.
Corregim de sal, i anem remenant de tant en tant. Afegim brou si és necessari, i quan és cuit al nostre gust, ja el podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se