Canelons d'estiu

Ingredients

  • 1/2 enciam
  • 15 barretes de suri mi fresc
  • 1 ou dur
  • 1 poma
  • 3 rodanxes de pinya
  • Salsa rosa

4 racions

Elaboració

Reserveu unes fulles d'enciam per decorar el plat i piqueu-ne menudament la resta, juntament amb 3 barretes de sumari, l'ou, la poma i la pinya.
Afegiu als ingredients picats unes cullerades de salsa rosa, al gust, i barregeu-ho tot.
Desemboliqueu les altres barretes de sumari, ompliu-les amb la barreja anterior i enrotlleu-les com si fossin canelons.
En una plata, poseu-hi les fulles d'enciam reservades i els canelons de sumari a sobre.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1863 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: