Morros de xai a la brasa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primerament, socarrimem els morros en el foc, per treurels-hi els pels que tenen.
Després, amb l'ajud de un ganivet, els rasquem ben rascats, i els posem a la brasa, amb la pell a sota, i els salpebrem. Deixem que vagin coent-se, tot donant-hi la volta de tant en tant, i quan són cuits, ja els podrem servir acompanyats de pa de pagès, i allioli.

40min

Notes

Aquest plat, és una mica dificil de fer, perque els morros de xai, costen una mica de trobar, pero si tenim amistat amb el carnisser, es posible que els aconsegueixi.
Aquest es un plat, que s'ha de fer sobretot a la brasa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se