Ous a la Riojana
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit ous
- Tomàquet fregit de pot
- Quatre alls laminats
- Sal
- Oli d'oliva
- Pesols bullits
- 200 grams de xoriç ( xistorra ), tallats a rodelles
- Ví blanc
Utensilis
Quatre cassoletes de terrissa, de mida mitjana.
Elaboració
En un cassó amb oli d'oliva, fregim : els alls i el xoriç. Seguidament afegim el tomàquet fregit, els pesols, i un raig de ví blanc. Quan ja és cuit, anem repartint-ho entre les quatre cassoletes. Després en cada cassoleta, esclatem dos ous, afegim un polsim de sal, i ho enfornem a 180º, fins que tot el conjunt, és ben cuallat, i ja ho podrem servir.
Notes
Aquest plat, és ideal servir-lo amb un bò pa de pagès.
Comparteix aquesta recepta: