Amanida catalana

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 gr. formatge tendre manxego
  • 1 enciam
  • 12 llagotins
  • 1 tomata vermella
  • 1 pot d'olives
  • 3 talls de pernil dolç
  • 3 talls de pernil ibèric
  • 9 talls de llonganissa
  • 1 pastanaga ratllada
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 ceba petita
  • 1/4 de pot de blat de moro dolç
  • Oli, sal i vinagre

3 racions

Utensilis

una safata

Elaboració

Barrejarem tots el ingredients en una safata, i afegim oli, sal i vinagre

10min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2011 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: