Soldadets de Pavia

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem el bacallà, el passem pel pebre vermell en pols, i el deixem macerar amb oli d'oliva i el suc de llimona.
A part, en un bol barregem : llevat, el col-lorant, un polsim de sal, un rovell d'ou, farina, julivert picolat, els alls ratllats, i un raig d'aigua. Ho batem tot ben batut amb les varetes, fins aconseguir una pasta fina i homogènea. Ho deixem reposar una hora.
En una paella amb oli d'oliva, fregirem el bacallà previament sucat en la pasta, i un cop fregit, l'embolicarem amb una tira de pebrot, abans de treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se