Costelles de xai a la Milanesa
Categoria:
Tipus de plat: Milanesa
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze costelles de xai lletó
- 200 grams d'arròs tipus bomba
- Dues tires de cansalada fumada
- Mitja ceba picada
- Oli d'oliva
- Sal
- Tres ous batuts
- Pa ratllat
- Julivert picat
- Aigua
- Mantega
Utensilis
Una flamera de mida mitjana, o una tassa petita de les de cafè.
Una cassó gran
Una paella gran
Elaboració
Primer de tot, en un cassó, posem : aigua, sal, i un punt de mantega. Quan bull, afegim l'arròs, i quan és cuit, l'escorrem, i el reservem.
A part, en una paella, fregim la ceba i la cansalada ben picada. Seguidament afegim l'arròs, i el saltem una mica. Després, amb l'ajuda d'una tassa petita, fem un niu, en el extrem del plat, on ho servirem, i espolsem l'arròs, amb un polsim de julivert picat.
A part, agafem les costelles, les salem, les passem per ou batut, i després pel pa ratllat, i les fregim amb oli d'oliva, fins que són daurades.
Les posem en l'extrem del plat en forma de ventall, i a l'altre extrem, hi posem el niu d'arròs pilaf, com a guarnició.
Comparteix aquesta recepta: