Costelles de xai a la Milanesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Zona de Milà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una flamera de mida mitjana, o una tassa petita de les de cafè.
Una cassó gran
Una paella gran

Elaboració

Primer de tot, en un cassó, posem : aigua, sal, i un punt de mantega. Quan bull, afegim l'arròs, i quan és cuit, l'escorrem, i el reservem.
A part, en una paella, fregim la ceba i la cansalada ben picada. Seguidament afegim l'arròs, i el saltem una mica. Després, amb l'ajuda d'una tassa petita, fem un niu, en el extrem del plat, on ho servirem, i espolsem l'arròs, amb un polsim de julivert picat.
A part, agafem les costelles, les salem, les passem per ou batut, i després pel pa ratllat, i les fregim amb oli d'oliva, fins que són daurades.
Les posem en l'extrem del plat en forma de ventall, i a l'altre extrem, hi posem el niu d'arròs pilaf, com a guarnició.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se